Streef er niet alleen naar om op te vallen. Word de enige optie in de mind van jouw ideale klant.Dan ben je hier op de juiste plek….

In een ideale wereld zou je droomklant gewoon automatisch aan je deur verschijnen, klaar om ALLES te kopen wat je aanbiedt.

Maar in werkelijkheid merk je dat je harder werkt dan je wilt om die loyale en goedbetalende klanten te krijgen.

Misschien voelt het alsof je merk inconsistent en incompleet is. Het kan voelen alsof je je verstopt of klein speelt. Misschien voel je je overweldigd en heb je veel ideeën, maar heb je moeite om ze uit te voeren.

Het kan zijn dat je geen idee hebt of wat je doet on-brand of totaal off-brand is. Of dat het voelt alsof je jouw merk bent ontgroeid door de enorme transitie die je zelf hebt doorgemaakt in de afgelopen periode.

Daarnaast ontbreekt het je echt niet aan een grote visie, maar vind je het uitdagend deze heel scherp en concreet te krijgen.

Het lijkt soms alsof je merk jouw authentieke kern niet meer vertegenwoordigt en jou meer afremt dan voorwaarts helpt om je next level doelen te behalen…

Als dit herkenbaar voor je klinkt, dan weet ik zeker dat je graag wil lezen wat ik verder te vertellen heb aan je!

Floortje Lopes

Hoe geweldig
zou het zijn als...

Maar… wat houdt jou eigenlijk tegen om dit allemaal te creëren?


Dit zijn een paar dingen die ik bij klanten heb gezien voordat we begonnen samen te werken:
Als één van deze punten jou bekend in de oren klinkt, laten we dit dan samen veranderen!

Introducing

De LEADER BRAND INTENSIVE

Sta mij toe je kennis te laten maken met iets buitengewoons
(not my words… dit is wat andere mensen zeggen erover):
De driedaagse Leader Brand Intensive.

Dit is niet het typische evenement. Ik zou het zelfs niet eens een evenement noemen! 

De LBI is zoveel meer dan een evenement.

Het is een exclusieve training, een diepgaande ervaring voor visionaire ondernemers die vastbesloten zijn échte rijkdom te verwerven.

Niet alleen financieel, maar in ELK facet van hun leven.

In deze zaal vinden al jarenlang diepgaande doorbraken en verschuivingen plaats. Verschuivingen die jou naar een compleet nieuw paradigma van succes stuwen.

De eerstvolgende training vindt plaats op 17 t/m 19 november 2023.

De LBI is FANTASTISCH! Alles klopt aan deze dagen: van de organisatie tot de super súper goede inhoud, overal is over nagedacht en zit zo goed in elkaar.

“Deze training is ultiem als je op een heel effectieve manier je Leader Brand wilt neerzetten en alles uit jezelf en je bedrijf wilt halen. Je gaat deze dagen tot de echte kern waardoor een Leader brand worden de enige optie is. Floortje is zo energiek, ziet alles en geeft niet op. Ze is een voorbeeld die mij heel erg inspireert. Floortje is 1 grote Power Leader!”

Jon van Eerden, HoliHabits

In deze dagen:

Een Leader Brand is een krachtig, succesvol, winstgevend merk, die tegelijkertijd een grote impact maakt.

de Investering

Floortje

De LBI is een exclusieve, mega activerende training met een kleine groep, zodat we heel persoonlijk in jouw bedrijf kunnen duiken. Wees voorbereid op krachtige inzichten, doorbraken en praktische stappen!

De training is inclusief luxe lunch (3 dagen) en diner (2 dagen), tussendoortjes, koffie/thee/water, persoonlijk werkboek en werkmaterialen.

De eerstvolgende training vindt plaats op  17 t/m 19 november 2023. 

Echt een waanzinnig waardevolle training. Enorm verrast door de diepte en gevoeligheid en authenticiteit van Floortje. De tools, praktische handvatten en concrete stappen zijn zo fijn. Ik weet nu écht wat ik kan doen!

Ik ben zo van Floortje onder de indruk. Allereerst de kwaliteit en expertise, maar ook de mate van spiegelen, confronteren, reflecteren en precies voelen wanneer er iets meer zachtheid nodig is. Maar vooral haar directheid was zo nodig en goed voor mij. 

De LBI is voor elke ondernemer een aanrader. Je krijgt mega concrete tools om een sterk merk en fundament neer te zetten en je krijgt zoveel helderheid en duidelijkheid over vragen die je hebt. Maar ook over vragen waarvan je niet wist dat je ze had!” 

Saskia Wijsman
Wat zit er in dit programma?

De Leader Brand Intensive is erop gericht om je bedrijf en jezelf als ondernemer verder te ontwikkelen en te versterken. In een kleine groep gaan we deze dagen heel praktisch aan de slag met je merk en bedrijf zodat je daarna klaar bent om de geleerde stof na de training meteen uit te rollen en effectief te implementeren.

Floortje Lopes
Geen business groei zonder persoonlijke groei

Ik geloof heilig dat de beste strategieën, tools en systemen niet werken als je niet bereid bent ook het inner work te doen. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, mindset, en afrekenen met beperkende gedachten en overtuigingen en meer…

Immers, je bedrijf kan maar zo groot worden als dat jij bent, denkt en doet!

Daarom zijn al mijn programma’s altijd een mix van business groei én diep persoonlijk werk en komen in de LBI ook de volgende punten aan bod: 

* Ervaar je dat je meer kan dan je denkt, zie je jouw oneindige potentieel, versterk je je inner voice en krijg je de tools om dit vast te houden.

* Doorbreek je de obstakels die je nu tegenhouden of afremmen om écht groot te gaan en te verdienen.

* Ga je de diepte in en leer je jezelf en je bedrijf op een geheel nieuwe manier kennen en zien.

* Verhoog je je energie, focus en je zelfvertrouwen om op een hoger level te spelen.

Geloof me ….

Je zult aan het einde van het weekend vertrekken met jouw merk uitgewerkt op papier en nieuwe ideeën, concepten, producten en strategieën die je direct in jouw bedrijf kunt implementeren en die jou op korte termijn meer zullen opleveren. In geld én voldoening. 

Het programma is zo opgebouwd door een combinatie van informatie, praktische uitwerkingen én ervaringen dat je dieper inzicht krijgt in jezelf, je merk en je bedrijf, op een manier dat je het ook zelf weet toe te passen en voort te zetten.

Krachtig, divers, rijk, vol, transformerend, veel verschillende facetten zijn aangeraakt. Van mij als mens, wie ik ben en waar ik voor sta en hoe ik dat terug laat komen in mijn brand. 

“Floortje is gedreven, energiek, vol overgave, duidelijk, streng, scherp, on point, liefdevol en inspirerend. You’ve got some tough love to inspire & guide us! 

De LBI is een absolute deep dive in jezelf, waarom je doet wat je doet en hoe je dat allemaal samenbrengt in je merk om een authentieke Leader Brand te zijn en serieuze impact te maken. Het was héééél waardevol, gratitude times a million!”

Tess Keijzer, And Heart 
Al meer dan 15 jaar ben ik geobsedeerd door branding en merken, en heb ik hun invloed geobserveerd, bestudeerd en geanalyseerd.

Hi, ik ben Floortje

Ik zie je drive en verlangen om impact te maken in de wereld, om vol vertrouwen je stem te delen, anderen te inspireren… en natuurlijk om emotioneel, mentaal én financieel te groeien!

Mijn naam is Floortje Lopes. Ik help missie gedreven ondernemers en thought leaders om hun next-level zelf te belichamen en te gebruiken als de basis voor hun Leader Brand; een krachtig, winstgevend merk dat een grote impact maakt.

Door de jaren heen heb ik voor zalen gestaan met honderden mensen, ben de wereld overgevlogen om mijn talks op geweldige plekken te geven zoals New York, Phoenix en Londen, ben ingehuurd door bedrijven als Nike en heb diepgaande transformerende trainingen in exclusieve setting gedaan.

Ik heb ondernemers wereldwijd gecoacht naar 6 & 7-figure businesses en meegeschreven aan een internationale bestseller (Yup, we stonden boven ‘Shoe Dog’ van de oprichter van Nike in de charts).

En dat allemaal terwijl ik intens geniet van mijn gezin met 3 prachtige dochters (12, 10 & 2) en onze prachtige reizen en vrijheid.

Wees er sowieso op voorbereid dat Engels en Nederlands lekker door elkaar vloeien. Because that’s the way I lead!

Floortje Lopes
Deze wereld heeft meer leiders nodig. Authentieke, oprechte, visiegedreven leiders.

Dat is iets waar ik nog steeds sterk in geloof. Leader Brands zijn relevanter dan ooit. Er is absoluut geen tegenstrijdigheid in geld verdienen (𝘭𝘪𝘬𝘦, 𝘎𝘖𝘖𝘋 𝘮𝘰𝘯𝘦𝘺!) en impact hebben. Het is de integriteit die het grote verschil maakt.

Ik voel mijn drive en vastberadenheid elke dag groeien, gevoed door mijn visie en purpose. Om de weg voort te zetten die ik al meer dan 10 jaar bewandel. Met termen die nu misschien cliché zijn, maar die, voor mij komen uit jaren en jaren van ervaring, ondersteund door bakken onderzoek en bewezen te werken door real-life resultaten.

Foto 09-12-2022 00 48 36 (1)
Foto 09-12-2022 00 48 35

Al jaren heb ik met vertrouwen, plezier en voldoening meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd, heb ik gewerkt met zoveel geweldige toegewijde, premium klanten over de hele wereld, mijn visie en mijn kennis gedeeld als een goedbetaalde spreker voor verschillende internationale bedrijven en op meerdere evenementen. En laten we niet vergeten dat ik drie maanden per jaar vrij neem om tijd door te brengen met mijn gezin en van het leven te genieten.

Met andere woorden, deze reis heeft me in staat gesteld om van mijn bedrijf(en) de krachtige voertuigen te maken voor het creëren en leiden van mijn meest ideale, authentieke en zinvolle leven en ik wil jou helpen hetzelfde te doen.
Weet je niet zeker of de LBI voor jou is?
Dit programma is voor jou als:
Dit programma is niet voor jou als:
Floortje is een extreem getalenteerde trainer met heel veel kennis en ze weet exact waar ze het over heeft.

“Ze is ongelooflijk gecommitteerd om mensen te helpen en ze doet wat er nodig is om alles uit je te halen wat erin zit om een merk te creëren dat bij jou past en dat bij de markt past. Ik weet nu dat ik kan stralen en een krachtig merk kan neerzetten door te zijn wie ik ben. En ik heb zoveel lol gehad deze dagen!”

Rachel Millier - Chéri on the Cake

JE HEBT DE KRACHT OM ALLES TE CREËREN WAT JE WILT

Beslis NU dat het jouw tijd is om op te staan, op te vallen en opgemerkt te worden.

Succes is geen geluk. Succes is geen lastig, raadselachtig concept waar alleen anderen van kunnen genieten. Het komt neer op elke dag in actie komen met vastberadenheid, focus en purpose. (Oké… en ondersteund door een sterke en aantrekkelijke Leader Brand. Maar I got you covered op dat vlak.)

Dit is wat ik weet: je bent NU al genoeg.

Er is niets dat jij méér hoeft te zijn, voordat je succesvol kan zijn.

Je hoeft niet als een sleazy marketeer te klinken om je producten of diensten te verkopen. Je hoeft jezelf ook niet te veranderen om meer op een andere (schijnbaar “meer” succesvolle) ondernemer te lijken of in het keurslijf te passen. (Wiens keurslijf is het eigenlijk, toch?!)

Je hebt het potentieel om zo succesvol te zijn als jij wilt. Je hebt alles wat je nodig hebt om als leider gehoord, gezien én betaald te worden. Je hebt wat nodig is om je winstgevende en betekenisvolle merk op te bouwen en te laten groeien. 

Je vindt je succes wanneer je ontdekt en ontvouwt wat er al in je zit. In de LBI help ik je die innerlijke Leader Brand te vinden die dolgraag naar buiten wil komen.

“Floortje kijkt en denkt op een niveau mee in deze training die maakt dat ik nu zoveel groter durf te denken, te doen en te ZIJN! Floortje raakt je recht in het hart.”

Vera Sparreboom
- The Feather Store
‘Jij moet eerst aan je merk werken, voordat je merk voor jou kan werken.’

Jouw tijd is nu!

Voel je al langere tijd de behoefte om in een ruimte vol inspirerende ondernemers van hoog kaliber te zijn?

Getuige te zijn van krachtige, blijvende transformaties? Bij jezelf en anderen?

En een omgeving te ervaren die zo aanmoedigend en uitdagend is dat deze jou naar je volgende level van succes duwt? 

Dan is de LBI exact de plek waar je moet zijn. 

De eerstvolgende training vindt plaats op 17 t/m 19 november 2023.

Veelgestelde vragen

Het is een offline training van drie aaneengesloten dagen zodat je je echt kan onder dompelen in de wereld van branding en volledig de tijd kan nemen om te werken AAN je bedrijf en merk in plaats van dat je probeert het tussen alle dagelijkse werkzaamheden door te doen. 

JA zeker! Als je de LBI graag wilt doen en je wilt de mogelijkheden bespreken over een gespreide betaling, mail dan even naar office@treefullofscones.com en het team kijkt graag met je mee. 

Dat is ook niet nodig. Eigenlijk wil ik dat iedereen in de training weer even met een blanco vel begint. Jouw merk is de basis van je bedrijf en het fundament echt goed neerleggen, gaat je een hoop tijd en vooral ook twijfel besparen. Alle keuzes worden eenvoudiger, zowel nu als in de toekomst en je hoeft niet continu het wiel opnieuw uit te vinden. Je trekt jouw ideale klanten op magnetische wijze naar je toe, zodat jij je echt kan concentreren op jouw waarde en jouw impact in plaats van op het achtervolgen van klanten.

I love it! Je hebt door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan en kent je vak als geen ander. Maar je bent hier waarschijnlijk omdat er iets niet klopt of niet meer werkt. Of omdat je bent zo gegroeid sinds je al die jaren geleden met je bedrijf begon dat het niet meer past bij je. Dit kan het perfecte moment zijn om jouw merk opnieuw te bekijken om erachter te komen hoe jij je boodschap en aanbod weer in lijn kunt brengen met jouw persoonlijkheid en je visie. We willen een nieuw en krachtig fundament (her)definiëren zodat alles wat je verder bouwt ook echt stevig staat.

De Leader Brand Intensive is een diepgaande, hands-on en high-energy training in een kleine groep. Dat maakt het echter geen groepsprogramma, maar een individuele training in een groep. Er is heel veel ruimte voor persoonlijke aandacht, eigen inzichten, feedback momenten en vragen stellen. 1:1 coaching is het uiteraard niet.
Ik heb andere programma’s waarin je mij als je toegewijde level-up mentor en business coach hebt, maar LBI is daar niet één van. Desalniettemin, als je de stappen volgt, weet ik zeker dat je de inzichten zelf in acties kunt omzetten in resultaten!

Nee dat is het niet. Ik hoop dat je begrijpt dat een volledige rebranding meer vraagt dan 3 dagen training…(toch?). Dit programma is er om je te helpen meer duidelijkheid, inzichten en focus te krijgen hoe je merk in de wereld te brengen en je merk sterker te maken. En ja, het kan zijn dat dit proces je naar een volledige rebranding leidt, maar first things first. Soms zijn het de kleine aanpassingen die een groot verschil maken.

Nee, dit is GEEN social media training. Ik kan hier niet duidelijker over zijn. De LBI zal je niet vertellen hoe je IG Stories, Reels of Facebook-advertenties kunt maken. Het is een cursus die is ontworpen om je te helpen nieuwe perspectieven te krijgen wat betreft het bouwen en laten groeien van jouw Leader Brand, je authentieke boodschap te versterken. Ik wil dat je je (weer) enthousiast en zelfverzekerd voelt over je merk omdat het zo aansluit bij je visie, je gewenste impact en je grote ambities en een echte afspiegeling is van JOU!

De LBI is 'packed' met informatie, kennis en inzichten die ik mee kan nemen om mijn brand super sterk neer te zetten.

“Daarnaast heb ik meerdere echt life changing inzichten gekregen! Dankjewel dat ik mocht ontvangen wat je hebt gegeven. Floortje is direct, straight, warm en weet hierdoor te komen tot de kern, waardoor ik alles uit de training heb kunnen halen waar ik voor kwam en zoveel meer. De LBI is een must voor elke ondernemer!”

Sifra Denneboom, Blessed Business