Profit with Purpose LIVE 

30 juni 2021
10.00-17.00 uur

Meer winst, meer impact en meer vrijheid met je bedrijf  

EARLY BIRD
PAK JE KANS VOOR € 497,-
Geldig t/m 13 juni!
(Prijzen zijn excl. btw) 

Ja, ik ben erbij!

STEP UP. SHOW UP. SCALE UP.  

Dit zijn de exacte drie stappen die jij nodig hebt om je bedrijf naar de top te brengen en jouw purpose om te zetten naar hogere winst

Want je bent geen bedrijf gestart om middelmatige resultaten te halen.

Je bent niet gaan ondernemen om jezelf vast te zetten in werk. 

Je bent niet je droom achterna te gaan om op te geven aan jouw ideale leven. 

Je bent geen ondernemer geworden om daarna te stoppen met groeien. Juist niet!

Groei gaat op verschillende manieren en in verschillende fases. Wanneer je je bewust bent van deze groeifases - en welke stappen per fase belangrijk zijn - ben je compleet in staat om jouw ideale business en leven te creëren. Een bedrijf dat je vrijheid, winst, voldoening en energie geeft vanuit een diepere purpose en authentieke definitie van succes!  

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?

Wil jij jouw winst én impact vergroten en je bedrijf groeien met purpose, helderheid en authenticiteit?

Ben je ambitieus en gedreven, maar voel je je soms ook overweldigd door alle dingen die bij opschalen of groeien komen kijken?

Wil je jouw positionering versterken en onderscheidender maken en je merk nóg krachtiger neerzetten in de juiste markt, zodat je als de go-to-expert wordt gezien?

Voel jij dat vuurtje en weet je dat het tijd is om jouw bedrijf en merk naar een volgend niveau te brengen?

Heb je er genoeg van om afgeleid te worden door de alle ruis om je heen en wil je meer focus op jezelf en jouw pad?

Ben jij er klaar voor om te ontdekken tot waar jouw potentieel reikt (geloof me, het is verder dan je denkt!) en dat potentieel ook daadwerkelijk te realiseren?

Heb je deze vragen vooral met JA beantwoord?
Dan is deze Profit with Purpose dag echt iets voor jou!

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Het was fantastisch! Floortje’s energie maakt de stof nog makkelijker te begrijpen en toe te passen. Floortje is vol met power en absoluut één van de beste trainers waar ik ooit ben geweest.”

–Ingèr Vierhout, Social Media Coach / You Go Girl Dingen

“High energy dag met praktische informatie. Vooral het stuk over een sterk businessmodel en aanbod, communiceren op “want” in plaats van “need” van je klant en sales in het algemeen sprong eruit. Floortje is een echte sales queen.”

–Jorg Ruis, Culture Builders

“Heel veel waarde en veel inzichten op 1 dag. Er vielen voor mij weer allerlei puzzelstukjes in elkaar. Floortje is fijn als trainer; energiek en confronterend op een liefdevolle manier.
Zeker overdelivered.”

–Nadja van Osch, coach @Nadja van Osch

STEP UP. SHOW UP. SCALE UP.

 * Versterk je positionering als leider in jouw vakgebied en optimaliseer je merkboodschap, zodat je merk voor jou doet wat het moet doen: de juiste klanten aantrekken!  

* Verbeter je verdienmodel, je customer journey en je aanbod zodat je meer waarde levert aan je klanten, meer trouwe klanten krijgt én meer winst maakt.  

* Let’s talk MONEY! Optimaliseer jouw money mindset, identificeer de belemmerende gedachten en upgrade je sales skills met eenvoudige tips en tools. 

* Definieer jouw doelen en koppel jouw strategie eraan zodat je met helderheid en vertrouwen kunt ondernemen.

* Ontdek nieuwe groeikansen en verhoog jouw excitement en energie, waardoor je meer kansen aantrekt en creëert.  

* Onderga een krachtige transformatie waarin je ervaart dat je meer kan dan je denkt, zodat je na de training met bakken energie jouw comfort zone wilt verlaten!  

YES! Ik wil een TICKET!

Floortje Lopes is de oprichtster van Branding Bureau Tree Full of Scones, merkstrateeg, spreker en business mentor. Zij helpt bedrijven om te transformeren naar sterke authentieke merken en is het brein achter de strategieën van meerdere succesvolle internationale ondernemingen.  

Floortje heeft door de jaren heen honderden ondernemers geholpen en begeleid naar grotere impact, hogere omzet en meer voldoening. Dit doet zij door middel van volledige branding trajecten en in verschillende coaching- en trainingsprogramma’s.  

Zij kan als geen ander de passie, drive en het potentieel van een ondernemer vertalen naar een boodschap die overkomt en die de kern van het verhaal van het product en de ondernemer in een aantrekkelijk daglicht zet. Met als doel het bedrijf succesvoller te maken en de impact te vergroten.  

Hoe ziet de Profit With Purpose Live dag eruit?

Tijdens deze trainingsdag met hoge energie, interactie en bakken motivatie resetten we jouw business blueprint op verschillende cruciale vlakken. Door de dynamiek en afwisseling in de dag is er ruimte om jezelf volledig uit te dagen en te stretchen. 

Zodat je met hernieuwde energie, een sterkere purpose en een concreet plan verder bouwt aan je merk, je bedrijf, en je winst. Opschalen of een volgend niveau realiseren met je bedrijf klinkt vaak als hocuspocus of als hard werken. Maar niks is minder waar!

In deze dag maken we het juist extreem simpel en praktisch waardoor jouw stappen direct heel helder zijn. Je ontvangt beproefde en bewezen tools, tips en methoden om concreet aan de slag te gaan. Maar nog belangrijker... We gaan aan de slag met jou! 

We kijken naar wat jou nu stopt of tegen houdt en transformeren dat naar een krachtige drive om ervoor te gaan. Geen escapes mogelijk wat dat betreft!! Floortje gaat tot het uiterste om het maximale uit jou en jouw bedrijf te halen.  

Werken aan JOUW unieke formule  

Groeien kan spannend en overweldigend zijn. Misschien heb je je doelen wel helder maar geen heldere strategie eraan gekoppeld. Misschien probeer je met dezefde strategie en hetzelfde verdienmodel als de afgelopen jaren meer resultaat te creëren. Misschien wil je graag groeien of opschalen, maar zie je gewoon niet hoe en verlies je focus en overzicht.

In alle gevallen is het lastig – of onmogelijk zelfs – om het succes dat je voor ogen hebt te verwezenlijken. Daarom gaan we aan de slag met het identificeren van jouw doelen, pinpointen we jouw groeimogelijkheden, bepalen we jouw definitie van succes en elimineren we de blokkades die jou nu tegenhouden. 

Met andere woorden: we resetten jouw fundament en werken aan jouw unieke formule zodat je bedrijf ook daadwerkelijk klaar is om te doen wat het moet doen: jou ondersteunen om je volledige potentieel als mens en ondernemer te realiseren en een maximale impact te maken. 

Het is belangrijk om een strategie te hebben. Niet zodat je een strategie of plan hebt for the sake of having one.

Maar omdat, wanneer jij jouw plan hebt, je niet alleen in staat bent om met meer focus en zelfvertrouwen te ondernemen. Of dat het je helpt sneller en makkelijker keuzes te maken. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Maar omdat je dan ZIET en BEGRIJPT dat er veel meer potentieel in jou en je bedrijf zitten dan je nu denkt. En dat het ineens kristalhelder wordt dat het binnen handbereik is voor je. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ En dat is GAAF! Want het is aanmoedigend en motiverend wanneer je een plan maakt en voor je neus hebt liggen dat jou uitdaagt om vrijuit te gaan en jezelf én je verwachtingen te overtreffen. Zónder harder te werken.... (ja, you still need to put in the work... maar wel effectief en met hoge energie, zodat je jouw succes makkelijker aantrekt.)

OH YEAH, ik wil meer succes en winst!

WAT ANDEREN ZEGGEN

“Boven verwachting. Het was een fantastische dag vol energie en nieuwe inzichten. Ondanks dat de training in een groep is, voelt alles enorm persoonlijk. Floortje is ‘my kinda girl’ als het gaat om empowerment. High energy en ze is niet bang om te confronteren.”


– Hind Mari, Bruidsfotograaf

“Erg inspirerend en leerzaam deze training! Floortje is mega inspirerend en zet mij echt aan tot het nemen van stappen. Ik vind de wijze waarop Floortje een krachtige spiegel voorhoudt heel prettig. Ze knalt van het podium af, echt gaaf! Ze is duidelijk deskundig en ontzettend gepassioneerd over haar vak.”

– Lenneke Muller, Construct Advocaten

“I love Floortje! Ze weet veel, anticipeert op vragen uit de zaal en weet het voor iedereen toepasbaar en inspirerend te maken. Zoveel energie en ook zo grappig! Echt fijn om op deze manier te leren. Ik ga met bakken energie, tools, tips en concrete acties naar huis.”


– Roosje Slooter, Villa Voice

Ik leer je in de Profit With Purpose precies wat mij heeft geholpen om:

* Mijn bedrijf na een omslag in 2017 naar een internationale multiple 6-figure business te brengen.  

* Met de meest geweldige klanten te mogen werken en bij te dragen aan hun succes en impact.  

* Minstens 3 maanden per jaar te reizen met mijn gezin en echt quality time vrij te maken.

* Een bedrijf te bouwen met klanten, partners en team over de hele wereld. 

* Meer vrijheid te voelen dan ooit en ontzettend te genieten van wat ik doe.  

* Actief bij te dragen aan goede doelen en stichtingen die dichtbij me staan.

YES, DIT WIL IK OOK!

Ben jij klaar voor jouw volgende level?

Dan help ik je heel graag die sprong te maken met je bedrijf!  

Op 30 juni 2021 vindt de Profit with Purpose Live dag plaats van 10.00-17.00 uur bij Van Der Valk Oostzaan. De dag is volledig verzorgd qua eten, drinken en werkmaterialen.  

Tijdens deze interactieve dag combineren we jouw business groei met persoonlijke groei, zodat je met hernieuwde energie, een groter zelfvertrouwen en een concrete tools weer verder bouwt aan je bedrijf. 

Ga in in het volle licht staan met wie jij bent en wat jij te bieden hebt! Zodat je compleet in staat bent om MEER winst te maken vanuit jouw purpose.

€ 497,- (excl. BTW) Early Bird - geldig t/m 13 juniTESTIMONIAL

"Floortje wist mij scherp een spiegel voor te houden en concreet met mij te werken aan mijn business doelen. Ik vond het erg prettig dat zij in haar aanpak resultaatgericht is en mij veel praktische tools weet aan te reiken waardoor ik mijn successen helder en meetbaar kon maken.  

Ik wist welke stippen ik aan de horizon wilde bereiken en hoe ik hier het beste naartoe kon werken. Zo had ik al snel door dat ik veel meer successen bereikte dan dat ik verwacht had. Sterker zelfs, de doelen die ik gesteld had, heb ik eerder gehaald dan dat ik had gepland." 

Kim Captein 

Meld je nu aan voor de PWP LIVE van 30 juni 2021!

Let op! Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze bomvolle en interactieve dag.

YES, ik ga voor mijn volledige potentieel!